Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Tesla stuurt je nu ook naar opladers van derden

Bent u benieuwd naar meer informatie over tesla en zijn opladers? Hier vind u er meer informatie over!

Tesla stuurt je nu ook naar opladers van derden

 

Wel zo handig.

 

Tot op heden hield de navigatie van Tesla bij het bepalen van de route alleen rekening met hun eigen Superchargers en Destination Chargers. Vanaf nu gaat daar echter verandering in komen. Tesla voegt namelijk ook de oplaadpunten van andere partijen toe. Nu zijn de mogelijkheden dus niet beperkt tot de 23 Superchargers die Nederland rijk is.

Een Nederlandse eigenaar kreeg hierover bericht van Tesla en was zo vriendelijk dit te delen op Reddit. De fabrikant meldt dat er in diverse Europese landen een update van de navigatie komt. Nederland, België en Duitsland horen daar ook bij.

 

Het systeem is nog niet perfect, want volgens de Reddit-gebruiker worden bijvoorbeeld sommige Allego-oplaadpunten weergegeven, maar niet allemaal. Het lijkt er daarom op dat Tesla geen database gebruikt, maar oplaadpunten handmatig toevoegt. De fabrikant laat wel weten dat ze continu nieuwe oplaadpunten zullen toevoegen en dat de functionaliteit zal worden verbeterd.

 

Wilt u hier meer over lezen? Klik dan hier!

 

Wilt u zelf een laadpaal thuis hebben staan?

 

Wij bieden nu tijdelijk laadpalen aan met 500 euro korting. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u nog specifieke vragen over onze laadpalen? Schroom niet om contact met ons op te nemen door middel van dit formulier. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen