Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Autoblog goes electric: Top tips voor EV-rijders

De grootste tips voor EV rijders! Klik hier om verder te lezen.

Tips voor EV rijders

 

Een samenvatting van tips waar je rekening mee moet houden wanneer jij voor het eerst EV-rijder wordt

Je gaat een EV rijden, waar moet je rekening mee houden? Wij zetten een aantal tips voor EV-rijders op een rijtje. We hebben al veel onderwerpen aangestipt en vandaag pakken we ze samen in een aantal tips/tricks/aandachtspunten die je zeker niet uit het oog moet verliezen bij keuze van jouw EV en het rijden. Wouter neemt ze in deze video door met Alexander van Mobility Service

 

Laadcapaciteit en laden

Bij normaal laden is 3 fase en 11kw de standaard bij keuze voor een nieuwe EV. Want dan weet je zeker dat je auto in de ochtend ook weer vol is, als hij thuis ’s avonds aan de lader gaat. Voor snelladen doe je er wijs aan om te kiezen voor minimaal 100 kw snellaadmogelijkheid.

 

Actieradius

Als je 50 kwh accu hebt dan is dit vaak voldoende. Daar kan je dan ruim 200km mee achter elkaar rijden. In de praktijk van Mobility Service is dit voor veel berijders voldoende.

 

 

Verder lezen? Klik hier!

 

Interesse in een laadpaal?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven nu tijdelijk 250 euro korting op al onze laadpalen. Wij werken uitsluitend met vaklieden met veel ervaring. Benieuwd naar onze pakketten? Bekijk onze productpagina! Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan uiteraard! Wij zullen binnen 1 dag reageren met een passende offerte! Heeft u een vraag voor ons? Wij helpen u graag verder. U kunt ons hier bereiken.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen