Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

De best verkochte EV’s in Nederland tot nu toe [2020]

Welke EV's zijn het meest verkocht in 2020? Lees hier verder!

Populaire EV's

 

Welke elektrische auto’s zie jij het vaakst op de weg rijden? Dit zijn de best verkochte EV’s tot nu toe dit jaar.

 

De verkoopcijfers van elektrische auto’s zijn altijd een beetje raar. Dat heeft natuurlijk alles met de bijtelling van elektrische auto’s te maken. Veruit de meeste elektrische auto’s worden verkocht binnen een zakelijke kring. Hoe aantrekkelijker de bijtelling, hoe populairder een model is. Kwaliteit, uitstraling en betrouwbaarheid zijn dus niet de hoofdfactor in dit lijstje. De auto’s worden met name gekozen vanwege het financiële plaatje.

Op basis van cijfers van VWE Automotive check je hieronder de 15 best verkochte elektrische auto’s. De verkoopcijfers zijn van de eerste drie kwartalen, dus van januari tot en met september 2020.

 

Verder lezen in dit artikel? Klik hier!

 

Interesse in een laadpaal? 

Heeft u een elektrische auto? Wat gaaf! Dan bent u bewust bezig met het milieu. Heeft u nou nog een laadpaal nodig voor bij de elektrische auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren laadpalen nu tijdelijk met 250 euro korting. Bent u benieuwd naar onze pakketten? Klik dan hier om naar onze productpagina te gaan. Wilt u een offerte aanvragen bij ons? Klik dan hier! Heeft u nog een vraag voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Ons team van specialisten staat de hele week voor u klaar. 

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Heeft u een vraag? Neem hier contact met ons op!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen