Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

De 10 elektrische auto’s met de grootste actieradius [2020]

Dit zijn de 10 auto's die het verst kunnen rijden in 2020? Geïnteresseerd in elektrische auto's? Lees er hier meer over!

10 auto's die het verst rijden

 

Rijden zonder tussendoor opladen blijft belangrijk. Daar zijn stappen in gemaakt, wij zetten de 10 elektrische auto’s met de grootste actieradius op een rij.

Iets waarin elektrische auto’s tot niet heel lang geleden nog flinke ontwikkeling nodig hadden: rijbereik. Mensen werden toch afgeschrikt door het risico dat je accu snel leeg raakt en je bij zelfs vrij kleine ritjes moet bijladen. Helemaal omdat dat soms nog wel even kan duren.

Ontwikkeling

Natuurlijk is er tegenwoordig snelladen, maar het is ook fijn als de accu’s toch meer aankunnen. Het is dus nog steeds een grote wapenwedloop wie elektrische auto’s met de grootste actieradius kan realiseren. Sterker nog: theoretisch kunnen accu’s zo capabel worden dat een gemiddelde benzineauto het af zou leggen tegen de EV.


 

Overzicht

Dat is nog even toekomstmuziek, voor nu zijn de getallen al netjes. Vorig jaar begonnen we in deze lijst met 449 km voor de Hyundai Kona Electric en eindigden we met 610 km in de Tesla Model S. Het startgetal van vandaag is 498 km.

 

Verder lezen? Klik hier!

 

Interesse in een laadpaal?

Heeft u een elektrische auto of een hybride? Goed bezig! U denkt aan het milieu. Dit zien we bij Durapower graag en daarom geven we nu tijdelijk 250 euro korting op al onze pakketten. Bent u benieuwd naar onze pakketten? Klik hier! Wilt u een offerte aanvragen voor onze pakketten? Dat kan hier! Heeft u nog vragen voor ons? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij zullen binnen een aantal uur contact met u opnemen. Wilt u nou sneller geholpen worden? Dan kunt u ons altijd bereiken via de telefoon.

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Contact met ons opnemen? Klik hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen