Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Best verkochte elektrische auto’s aller tijden

Dit zijn de meest verkochte elektrische auto's van het afgelopen jaar. Verder lezen? Klik hier!

De 10 best verkochte elektrische auto’s op een rijtje. Wereldwijd!

Elektrische auto’s gaan ooit gemeengoed worden. Diverse landen kondigen al zeer strenge maatregelen aan voor de niet al te lange termijn. Een beetje Noord-Zuidlijn aan laten leggen lukt niet binnen 10 jaar, maar de auto met verbrandingsmotor illegaal maken wel.

Of die maatregelen überhaupt nodig zijn, valt te betwijfelen. Net als met het einde van het stenen tijdperk. Daar stopte de mens ook niet mee omdat de stenen op waren. Er waren gewoonweg betere alternatieven. Dat is met elektrische auto’s natuurlijk niet anders. Sommige zijn zelfs heel erg goed en aanzienlijk beter dan hun benzine-broeders.

 

Best verkochte elektrische auto’s

Commercieel gezien is de elektrische auto vanaf 2010-2012 eht stappen aan het maken. Toen kwamen de eerste modellen die je ook daadwerkelijk echt wilde hebben. Het is dan ook gen verrassing dat die modellen in dit lijstje staan. We hebben gekeken naar de best verkochte elektrische auto’s aller tijden. Dus vanaf het moment dat ze in productie zijn. Het is dan ook absoluut geen eerlijk vergelijk. Het gaat in dit geval om absolute aantallen.

 

Verder lezen? Lees hier verder!

 

Interesse in een laadpaal?

Heeft u interesse in een laadpaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen laadpalen met een uitstekende kwaliteit. Daarnaast krijgt u bij ons 250 euro korting op al onze pakketten. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Klik dan hier voor onze pakketten! Wilt u een offerte bij ons aanvragen? Dat kan natuurlijk! Wij zullen u al binnen een paar uur een offerte opsturen! Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op!

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Contact opnemen? Klik hier!

 

Onze artikelen bekijken? Klik hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen