Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Deze twee provincies krijgen duizenden nieuwe laadpalen

In deze twee provincies worden duizende laadpalen geplaatst voor elektrische auto's. Benieuwd naar het verhaal erachter? Klik hier voor meer informatie

Deze twee provincies krijgen duizenden nieuwe laadpalen

Bang voor range anxiety? In deze twee provincies moet dat over enkele jaren voorbij zijn.

 

Het blijft – al dan niet terecht – een van de grootste bezwaren van de elektrische auto: de range anxiety. De angst dat je in je Kia e-Niro stapt en ineens geen accuduur hebt. Dat je stil komt te staan langs de kant van een drukke snelweg en een sleepdienst moet bellen om weer op pad te kunnen gaan, zoiets.

Die angst wordt steeds minder reëel – en is inmiddels bijna irreëel – omdat bijvoorbeeld de auto’s een steeds grotere accuduur kijken. Nu wil energieleverancier Vattenfall echter nog een flinke duit in het zakje doen om die angst onder burgers nóg verder weg te nemen. Ze gaan in Limburg en Noord-Brabant namelijk achtduizend openbare laadpalen neerplempen.

 

Meer lezen? Klik hier!

Geïnteresseerd? 

Bent u nou benieuwd naar wat een laadpaal bij u kan betekenen? Maak dan snel gebruik van onze aanbieding t.w.v. 500 euro korting op ons gehele assortiment. Geïnteresseerd? Vraag dan snel een offerte aan! Heeft u een vraag voor ons? Ons team van specialisten staat voor u klaar. Vul hier het contactformulier in! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de vraag in behandeling te nemen. 

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen