Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

‘Grote steden in Nederland hebben veel te weinig laadpalen’

De grote steden in Nederland hebben veel te weinig laadpalen volgens kenners. Meer weten hierover? Klik dan hier!

‘Grote steden in Nederland hebben veel te weinig laadpalen’

LeasePlan vindt dat onze overheid veel te weinig investeert in laadpalen, zeker in grote steden.

Het opladen van een elektrische auto is in Amsterdam bijna onmogelijk geworden. Niet onze woorden, maar die van Tex Gunning, CEO van LeasePlan. Hij zegt dat er veel te weinig openbare laadpalen zijn in grote steden in Nederland. Daarnaast weten mensen ook niet hoe ze met die laadpalen om moeten gaan. Volgens de topman houden deze twee punten de verdere opkomst van elektrische auto’s tegen. Vrijdag betoogde hij bij de BNR Nationale Autoshow wat er allemaal mis is met de laadpalen en wat onze overheid moet doen.

Mensen laten hun auto dagenlang staan. In deze vakantieperiode zag je Amsterdammers die met het vliegtuig weg waren en hun auto drie weken bij een laadpaal lieten staan. Als je dan zelf je auto wil opladen, dan ben je soms stratenlang aan het zoeken naar een plekje. En als je dan eindelijk een plek hebt gevonden, maar geen parkeervergunning hebt, dan moet je weer uren parkeergeld betalen puur om op te kunnen laden. Dat werkt gewoon niet.

Tex Gunning, CEO LeasePlan

Gunning heeft het in deze anekdote over onze hoofdstad, maar hij claimt dat de laadpaalproblemen in meer Nederlandse binnensteden speelt. “Er zijn simpelweg te weinig stations, het hele software rondom het laden werkt niet en uiteindelijk gaan mensen daar gewoon vrij parkeren. Mensen parkeren op vrijdagavond daar hun auto en rijden pas op maandagochtend weer weg.”

 

Meer lezen? Klik hier!

 

Geïnteresseerd?

Bent u nou benieuwd geworden naar een laadpaal? Wij geven tijdelijk 500 euro korting op al onze laadpalen! Vraag nu snel uw offerte aan! Wij geven u er graag meer informatie over. Heeft u nog een vraag voor ons? Ons team van specialisten staat de hele dag voor u klaar. Wij helpen u graag! Vul hier het contact formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vraag in behandeling te nemen.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen