Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Deze zes EV’s heeft Mercedes in de pijplijn zitten

Benieuwd naar de nieuwe EV's van Mercedes. Klik hier voor meer informatie.

Deze zes EV’s heeft Mercedes in de pijplijn zitten

Een vraag die de mensheid al bezig houdt sinds de introductie van de EQC: wat komt er na de Mercedes EQC?

De productieversie van de eerste elektrische Mercedes, de EQC, werd al in 2018 gepresenteerd. Het einde van 2020 is nu al bijna in zicht en het is nog steeds de enige elektrische auto die Mercedes in het gamma heeft. De EQ-lijn is momenteel dus vrij mager, maar versterking is in aantocht. Mercedes doet vandaag een boekje open over wat we in de nabije toekomst precies kunnen verwachten qua EV’s.

EQA en EQB

De eerstvolgende stap kenden we al, dat wordt de Mercedes EQA. Dat is geen elektrische A-klasse, zoals je misschien denkt, maar meer een elektrische GLA. Als je in gedachten een EQC-front op een GLA plakt ben je al een heel eind. De productie van dit model gaat nog dit jaar van start en daarmee wordt de EQA de eerstvolgende EV van Mercedes. Naast de EQA komt er ook nog een EQB. Daar laat Mercedes nog weinig over los, maar dankzij spionagebeelden, zoals de onderstaande video, weten we dat dit een elektrische versie van de GLB wordt.

 

Meer lezen hierover? Klik dan hier!

 

Interesse? 

Wij geven tijdelijk 500 euro korting op al onze laadpalen. Wilt u meer informatie hierover klik dan hier! Vraag uw offerte aan voor meer informatie over onze prijzen. Heeft u nog een vraag voor ons of bent u er nog niet helemaal uit. Ons team van specialisten staat de hele dag voor u klaar. Klik hier om het contactformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden. 

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen