Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Elektrische bedrijfswagens krijgen meer subsidie van kabinet

Meer subsidie krijgen op uw bedrijfswagen? Lees hier hoe dat kan!

Elektrische bedrijfswagens krijgen meer subsidie van kabinet

 

Elektrische bedrijfswagens en trucks komen binnenkort in aanmerking voor een subidie. Handig, want de gemeenten kunnen straks de steden sluiten voor gewone busjes en vrachtwagens.

Dat er alternatieve aandrijflijnen klaarstaan om de auto, bus, bestelwagen en vrachtwagen te ontdoen van hun verbrandingsmotor mag geen verrassing meer heten. Diverse landen hebben de ban op de ICE al aangekondigd voor jaren als 2030, 2035 en 2040. Het is een beetje afhankelijk per land.

Dat is het moment dat ze nog verkocht worden. De kans is zeer aannemelijk dat de ICE voor die tijd al niet meer relevant is voor veel mensen. Je kan ze kopen in de showrooms, maar vervolgens kun je er nergens mee naartoe rijden.

 

Verbod op niet-elektrische bedrijfswagen en vrachtwagen

Vanaf 2025 biedt het kabinet de gemeenten de mogelijkheid om alle bestelbussen en vrachtwagens met een verbrandingsmotor te weren. Die komen dan simpelweg de stad niet meer in. De invulling van die regel was een beetje onduidelijk, maar daar is nu verandering in gekomen.

 

Verder lezen? Klik hier!

 

Interesse?

Bent u nou geïnteresserd geraakt in een laadpaal na het lezen van dit artikel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven nu tijdelijk 500 euro korting op onze laadpalen! Meer informatie daarover nodig? Klik dan hier! Wilt u direct een offerte aan vragen dan kan dat uiteraard ook. Deze is geheel vrijblijvend en geeft u een indruk van het kostenplaatje. Heeft u nog een vraag voor ons? Dan kunt u hier on contact formulier invullen! Ons team van specialisten staat de hele dag voor u klaar! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vraag in behandeling te nemen.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen