Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Ergernissen van EV rijders

Waarom ergeren sommige mensen zich aan EV rijders? Lees er hier meer over!

Problemen met EV rijders? 

 

Het zal jullie wellicht verbazen, maar ook voor EV rijders is het niet altijd rozengeur en manenschijn. Een overzicht van grote en kleine ergernissen van ev rijders.

 

Ergernissen EV rijders

Ergeren en irritaties. Altijd goed om die niet mee te nemen het weekend in. Dus wij gooien op de vrijdagochtend nog even alles eruit. En nee, deze keer niet benzine- of dieselverstokers die iets vinden van de buurman die van zijn werkgever wel voor een half tientje bijtelling een auto mag rijden. Nee gewoon de elektrische auto gebruikers zelf. En zoals altijd, feel free om het in de comments aan te vullen. Hier komen ze ergernissen van ev rijders.

 

“ik heb deze laadpaal aangevraagd”

Ja, het woord laadpaal gaat een paar keer vallen… Maar laten we beginnen met de buurman die als eerste een Nissan Leaf ging rijden met een actieradius van 50km. Of een Outlander PHEV. Dat was de man (vrouw) die jaren terug als eerste de lokale gemeente wakker maakte met zijn vraag: “doe maar een laadpaal”.

 

Meer lezen? Klik hier!

 

Interesse in een laadpaal? 

 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven nu tijdelijk 250 euro korting op al onze laadpalen. Bent u benieuwd naar onze laadpalen? Check ze dan hier! Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk! Klik hier voor ons offerte formulier. Heeft u nog een vraag voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team van specialisten staat voor u klaar.

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Contact opnemen met ons? Klik hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen