Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Zo verloopt de import en export van EV’s

Benieuwd naar de import en export van alle EV's? Lees dan verder in dit artikel!

Hoe gaat het met de import en export?

 

Welke elektrische auto’s vonden hun weg naar Nederland. En welke mochten vertrekken? Check hier alle info over de Import en export van EV’s!

De EV verkopen brengen altijd interessante cijfers naar boven als je ze vergelijkt met een jaar geleden. Maar dat is eigenlijk met de import en export van EV’s niet anders. Aan de hand van de VWE Automotive cijfers over de import en en export kunnen we eens kijken wat er gaande is. De cijfers zijn van kwartaal 1 tot en met 3 (januari t/m september) 2020. Uiteraard pakken we de cijfers van 2019 van dezelfde periode erbij om een vergelijk te kunnen maken.

 
 

Enorme groei import

Het eerste wat opvalt is dat er een enorme groei gaande is met betrekking tot de import. In de eerste drie kwartalen van 2019 kwamen er 1.312 elektrische auto occasions over de grens ons land binnen. In dezelfde periode in 2020 is dit aantal gestegen naar 3.351. Dat is een groei van 155%, aldus VWE Automotive.

Kijk je naar de export dan is hier nagenoeg geen verandering te bespeuren. Sterker nog, de cijfers zijn gelijk gebleven. In de eerste drie kwartalen van 2019 gingen er 1.075 elektrische auto’s de grens over. Dit jaar is dat tot en met september weer 1.075 stuks. Een verschil van 0% dus.

 

Verder lezen? Klik hier!

 

Interesse in een laadpaal? 

Heeft u nou zelf een elektrische auto? En bent u opzoek naar een laadpaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven nu tijdelijk 250 euro korting op al onze laadpalen! Benieuwd geworden naar ons assortiment? Kijk dan op onze productpagina! Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier! Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op! Wij zullen snel reageren op uw aanvraag en met een passend antwoord komen!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen