Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Laadpaalfilestress steekt de kop op, maar er is hoop

Gaat Nederland kennis maken met de laadpaalfilestress? Lees er in dit artikel meer over!

Laadpaalfilestress steekt de kop op, maar er is hoop

 

U kunt voor lul gaan rijden met zo'n half vouwwagentje.

Onlangs kon Nederland kennis maken met het fenomeen laadpaalfile. Kennelijk zijn er (nog snel voordat begin dit jaar de bijtellingsregels veranderden) zoveel extra elektrische wagens op ‘s Heeren wegen losgelaten dat er ernstige knelpunten in de oplaad-logistiek zijn ontstaan. Zoals bij de supercharge-locatie van Tesla bij het Duitse Willroth, halverwege de Autobahn naar de wintersport. Ook bij Pfaffenhofen, aan de A9 vlak boven München, was het dringen voor de massa's Nederlandse Tesla's.

Twintig minuten wachten terwijl je EV zijn slappe accu oplaadt is niet zo'n probleem, maar 24 uur wachten totdat je 20 minuten kan snelladen wel. Volgens onze berekeningen (en die van KPMG) moet die specifieke file nog steeds niet opgelost zijn. Range anxiety (haal ik de volgende paal?) is veranderd in de angst om een week lang op een vrije laadpaal te moeten wachten.

De Franse startup EP Tender denkt een alternatief gevonden te hebben op het superchargenlang wachten, in de vorm van een guitig aanhangwagentje.

Wat het precies is? Een soort dieselgenerator? Een houtvergist-installatie? Hulpwieltjes met jarretel-aandrijving? Niks van dat alles, het is een dikke powerbank op wielen.

 

Geïnteresseerd in een laadpaal?

 

Maak nu gebruik van onze tijdelijke kortingsactie t.w.v. 500 euro op onze laadpalen. Waarom kiezen voor Durapower? Wij leveren alleen kwalitatieve laadpalen en hebben een team van ervaren vaklieden. Wilt u meer informatie over onze prijzen? Vul dan hier ons offerteformulier in! Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment.? Bekijk dan hier al onze laadpalen. Heeft u nog vragen over onze producten en diensten? Vul hier ons contactformulier in en wij zullen uw vraag snel beantwoorden. 

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen