Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

TESVOLT ziet verdienmodel in integratie van opslagsystemen en laadinfrastructuur

Benieuwd naar het verdienmodel van TESVOLT? Lees er hier meer over!

TESVOLT ziet verdienmodel in integratie van opslagsystemen en laadinfrastructuur

 

Smart Storage krijgt dit jaar voor het eerst de status van een eigen evenement binnen Solar Solutions International. Zo ook in het 3-daagse seminarprogramma met onder meer Christian Löffler van TESVOLT als spreker.

Productingenieur en projectmanager Löffler focust zich in zijn workshop op mogelijke businesscases in de combinatie van batterijen en laadinfrastructuur.

 

Prismatische lithiumcellen
Testvolt werd in 2014 opgericht door Daniel Hannemann en Simon Schandert. Het bedrijf ontwikkelt en produceert batterijsystemen. Aangezien de handel en de industrie in veel landen de hoogste energiebehoefte hebben, concentreerde het zich van meet af aan op opslagfaciliteiten met hoge capaciteit.

‘Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste speler in de Duitse commerciële en industriële markt’, vertelt Schandert. ‘Denk bij het commerciële segment aan opslagsystemen van 20 tot 500 kilowattuur, bij industriële toepassingen kunnen ze nog veel zwaarder zijn. We produceren ze in onze gigafactory in Wittenberg. Daarbij gebruiken we prismatische lithiumcellen van Samsung SDI op basis van nikkel-mangaan-kobaltoxide. Onze opslagsystemen werken net zo goed bij laag- als hoogspanning. Ze kunnen worden aangesloten op alle energiebronnen; zon, wind, water, biogas en warmtekrachtkoppeling; on-grid en off-grid. Een belangrijk deel van onze innovatieve kracht zit in ons batterijmanagementsysteem.’

 

Businesscases
Testvolt zal zijn batterijsysteem presenteren in een stand op Solar Solutions. Daarnaast geeft het een lezing tijdens het seminar. Maar waarom is het bedrijf zo geïnteresseerd in de Nederlandse markt? Löffler: ‘Nederland is een pionier op het gebied van elektrische mobiliteit. Juist door opslag te combineren met laadinfrastructuur zijn interessante businesscases denkbaar. Het snel laden van elektrische auto’s op een locatie vraagt om heel veel vermogen. De huidige elektriciteitsnetten zijn daar in de regel niet op berekend. Je kunt die verzwaren, maar dat is kostbaar. Batterijen kunnen de uitkomst bieden, langzaam vollopen met energie en die snel afgeven. Daar ga ik meer over vertellen in mijn workshop.’

 

Geïnteresseerd in een laadpaal?

 

Maak nu gebruik van onze tijdelijke kortingsactie t.w.v. 500 euro op onze laadpalen. Waarom kiezen voor Durapower? Wij leveren alleen kwalitatieve laadpalen en hebben een team van ervaren vaklieden. Wilt u meer informatie over onze prijzen? Vul dan hier ons offerteformulier in! Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment.? Bekijk dan hier al onze laadpalen. Heeft u nog vragen over onze producten en diensten? Vul hier ons contactformulier in en wij zullen uw vraag snel beantwoorden. 

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen