Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Mercedes-Benz strategie: nu al veel EQ Power modellen!

Mercedes-Benz gaat veel duurzame ambities. Wij vinden dat natuurlijk goed om te zien. Meer lezen? Klik hier!

Mercedes-Benz heeft duidelijke duurzame ambities uitgesproken voor de komende jaren. Maar je kunt nu al in volledige elektrische of hybride ‘EQ-Power’ versie stappen.

 

 

 

 

Strategie Mercedes-Benz: Groei en leidende positie in EV’s

Mercedes-Benz heeft een nieuwe strategische koers uitgestippeld voor groei in het luxesegment. Daarbij streeft Mercedes-Benz naar de leidende positie in elektrische aandrijvingen en voertuigsoftware. Heldere doelstelling die richting geven aan het productaanbod voor de komende jaren van het Duitse luxe-merk.

 

Mercedes-Benz streeft naar het beste voor haar klanten. Die klanten verwachten duurzame en fascinerende producten. Een van de belangrijkste vragen luidt dan ook: wat te doen om ervoor te zorgen dat de klanten in de toekomst kunnen overstappen naar CO2-neutrale mobiliteit? Het antwoord is ‘Ambition2039’.

Mercedes-Benz realiseert de komende 20 jaar een CO2-neutraal personenwagengamma. In 2030 vormt het aandeel plug-in-hybrids en volledig elektrische auto’s ruim 50 procent van haar modellengamma. Dat is wat Mercedes-Benz zichzelf ten doel heeft gesteld in haar strategie ‘Ambition 2039’.

Dat zien we nu al terug in de huidige range. Naast de volledig elektrische EQC en de EQV (de elektrische versie van de V-Klasse) heeft Mercedes-Benz al een groot aantal plug-in-hybride modellen die je vandaag kunt bestellen en rijden. Zoals wij ook doen met de Autoblog Garage duurtester, ‘onze’ Mercedes A250E.

 

Verder lezen in dit artikel? Klik dan hier!

 

Interesse in een laadpaal?

Heeft u een elektrische auto maar nog geen laadpaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij nemen alle lasten uit handen als het gaat om het monteren van een laadpaal aan huis. Wij geven nu tijdelijk 500 euro korting op al onze laadpalen. Maak nu gebruik van deze aanbieding! Vraag hier een offerte aan om een algemeen beeld te krijgen van alle kosten. Deze zullen wij u dan binnen 1 dag opsturen zodat u snel verder kunt in uw zoektocht naar de ideale laadpaal. Heeft u nog een vraag voor ons? Dit kan natuurlijk! Ons team van specialisten staat voor u klaar. U kunt hier contact met ons opnemen.  Indien u via de telefoon bijgepraat wilt worden dan kunt u dit hier bijvoorbeeld aanvragen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

Offerte aanvragen bij ons? Dat kan hier!

 

Contact met ons opnemen? Doe dat hier!                          

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen