Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

7 keer elektrisch gespot op Autojunk op een rij

Ook elektrische auto’s kunnen de aandacht trekken: dit zijn zeven voorbeelden van een elektrisch aangedreven auto gespot door ons publiek op Autojunk. Lees hier verder!

Ook elektrische auto’s kunnen de aandacht trekken: dit zijn zeven voorbeelden van een elektrisch aangedreven auto gespot door ons publiek op Autojunk.

Het is altijd leuk om je bevindingen op de weg te delen met ons op Autojunk. Zo krijgen wij een mooi beeld van wat er zoal in ons land – en eventueel daarbuiten – te zien is. En het zorgt ervoor dat opvallende bevindingen een podium krijgen.

 

EV op Autojunk

Datzelfde geldt uiteraard voor elektrische auto’s. Daarom doken wij even ons archief in om een paar leuke modellen die gespot zijn onder het mom ‘elektrisch’ te compileren. Het mooie daarvan: het kan volledig uiteen lopen.

 

Tesla tuning

Laten we gelijk beginnen met een categorie waar je boeken over kunt schrijven: Tesla tuning. Tesla heeft geen Paint to Sample, Ad Personam of Individual. Je kunt maar een paar kleuren kiezen. Veel mensen nemen daar genoegen mee, maar met behulp van aftermarket-bedrijven is er een unieke touch te geven aan je Tesla.

 

 

Zoals gezegd zijn er talloze voorbeelden, bovenstaande is er eentje van. Zo’n fel blauw kleurtje kun je vanaf het ISS nog zien, dus hem terugvinden op de parkeerplaats van de Aldi moet ook geen probleem zijn. Deze mintkleurige Tesla Model 3 werd gespot door @sanderstline.

 

Verder lezen in dit artikel? Lees hier verder!

 

Interesse in een laadpaal voor bij u thuis?

Heeft u een elektrische auto? Maar nog geen laadpaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen van top tot teen de montage van een laadpaal an huis. Wij bieden nu zelfs tidjdelijk 500 euro korting op al onze laadpalen. Vraag hier uw offerte aan voor meer informatie! Heeft u nog vragen voor ons? Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een geschikte laadpaal. Vul hier ons contact formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met uw opnemen om uw vraag      te behandelen. 

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Contact opnemen met ons? Klik hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen