Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Tesla en Fastned openen samen enorm snellaadstation

Weer een enorm snel laadstation erbij! Lees het verhaal erachter in dit nieuwsbericht!

Tesla en Fastned openen samen enorm snellaadstation

 

Uiteindelijk kun je straks bij dit snellaadstation van Tesla en Fastned meer dan 20 auto’s tegelijk opladen.

In vergelijking met tankstations zijn (snel)laadstations langs snelwegen nog wat bescheiden. Je kunt er enkele elektrische auto’s laden, maar vaak zijn er veel meer brandstofpompen beschikbaar. In Luxemburg heb je bijvoorbeeld het grootste Shell-station met maar liefst 27 brandstofpompen.

Zo’n hub, waar een aardige hoeveelheid auto’s tegelijkertijd terecht kunnen, is nu gerealiseerd in Duitsland. Het is een interessante samenwerking van snellaadbedrijf Fastned, autofabrikant Tesla en Seed & Greet Ladepark Kreuz Hilden. Het trio heeft samen het grootst snellaadhub van Duitsland gerealiseerd.

 

Verder lezen in dit artikel? Klik dan hier!

 

Interesse in een laadpaal?

Heeft u een elektrische auto en heeft u interesse in een laadpaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen de verkoop en montage van laadpalen. Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding van 500 euro op onze laadpalen. Bekijk onze productpagina voor meer informatie over onze laadpalen. Wilt u een offerte aanvragen bij ons? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Wij zullen binnen 1 dag reageren met een passend aanbod voor uw laadpaal zodat u snel een keuze kunt maken. U kunt hier uw offerte aanvragen. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op! Wij zullen uw vraag snel beantwoorden en met een passend antwoord komen.

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Contact met ons opnemen? Klik hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen