Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

7 procent van zonnepanelen in Europa is aangesloten op een batterij

De groei van de thuisaccu's blijft stijgen. Benieuwd naar de ontwikkelingen in de markt? Kijk hier en krijg meer informatie.

7 procent van zonnepanelen in Europa is aangesloten op een batterij

7 procent van de residentiële zonnepanelen in Europa is aangesloten op een thuisbatterij. Dat blijkt uit de eerste editie van de European Market Outlook for Residential Battery Storage van SolarPower Europe.

In de eerste editie van het marktonderzoek meldt de Europese zonne-energiekoepel verder dat de afzetmarkt voor residentiële energieopslagsystemen in Europa in 2019 met 57 procent is gegroeid. De nieuw geïnstalleerde capaciteit van thuisbatterijen was daarbij 745 megawattuur. In totaal beschikt Europa nu over een geïnstalleerde capaciteit van bijna 2 gigawattuur. 

 

Gigantisch potentieel


​‘Plaatsen we de markt voor residentiële batterijen in perspectief met zonne-energie, dan is ongeveer 7 procent van de residentiële pv-systemen uitgerust met een thuisbatterij’, schrijven de onderzoekers. ‘Alhoewel het percentage stijgt, is het onbenutte marktpotentieel voor batterijopslagsystemen gigantisch, vooral wanneer we rekening houden met het feit dat meer dan 90 procent van de Europese gebouwen nog steeds geen zonnepanelen heeft.’

 

Meer lezen over dit onderwerp? Lees hier verder!

 

Zelf interesse in een thuisaccu?

Dan bent u bij Durapower aan het juiste adres! Wij geven nu ook tijdelijk 500 euro korting op al onze thuisaccu's. Bent u nou benieuwd geworden naar ons assortiment? Dan kunt u uiteraard een kijkje nemen op onze productpagina. Hier kunt u meer informatie vinden over onze thuisaccu's. Mocht u er nou nog niet uitkomen dan kunnen wij u uiteraard verder helpen in uw zoektocht. Neem dan contact met ons op door het invullen van ons contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vraag in behandeling te nemen. Wilt u een offerte aanvragen? Dan kan dat uiteraard ook. Wij geven hierin meer informatie over onze prijsbepaling. U kunt hier een offerte aanvragen. 

 

Offerte aanvragen? Klik dan hier!

 

Contact met ons opnemen? Klik dan hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen