Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Top 10: de PHEV’s met de grootste actieradius

Hierbij de top 10 in elektrische auto's! Lees hier verder.

In welke auto heb je de grootste range zonder dat je last hebt van range anxiety?

Met de opkomst van de elektromotor is de actieradius een van de belangrijkste waarden geworden in het lijstje met specificaties van een auto. Dat geldt vooral voor EV’s en in mindere mate voor PHEV’s. Er is namelijk niks aan het handje als de accu van een plug-in hybride leeg is. Sterker nog: sommige mensen nemen niet eens de moeite om hem op te laden. Desalniettemin is het goed om te weten hoe ver je kunt komen met een plug-in hybride zonder dat er een verbrandingsmotor aan te pas hoeft te komen. Voor dit artikel zochten we uit in welke PHEV’s je grootste actieradius hebt.

Als het om vergelijken gaat is het van belang dat je met gelijke maat meet. Alle actieradia die we hier noemen zijn dus gemeten volgens de WLTP-methode. Als je op zoek gaat naar de range van PHEV’s zul je ook andere meetmethodes voorbij zien komen – die wel of niet realistischer zijn – maar we houden het voor nu gewoon bij de WLTP.

 

Er zijn heel veel PHEV’s met een actieradius van 55 á 60 km, maar we moeten ergens de grens trekken. De eerste auto die op papier genoeg actieradius hebben om een plekje in de top tien te bemachtigen is de Opel Grandland X. Of de DS7 Crossback. Of de Peugeot 3008. Aangezien deze auto’s technisch identiek zijn gaan we niet moeilijk doen en pakken we ze samen beet. Voor de volledigheid: het gaat om de Opel Grandland X Hybrid4, de DS 7 Crossback E-Tense en de Peugeot 3008 GT Hybrid4. Alle drie hebben ze een elektrisch bereik van 59 km.

 

Verder lezen in dit artikel? Klik hier!

 

Interesse in een laadpaal? 

Benieuwd naar onze laadpalen? Klik hier voor al onze pakketten! Dit zijn dus geen losse artikelen maar zorgen ervoor dat uw laadpaal direct startklaar is. Wij geven nu tijdelijk 250 euro korting op al onze laadpalen. Wilt u meer weten over onze prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Heeft u nog een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op! Wij zullen uw vraag snel in behandeling nemen en met een passend antwoord komen. 

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Contact met ons opnemen? Klik hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen