Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Dit zijn 12 bizarre elektrische hypercars op een rij!

Welke 12 Hypercars zijn er in nu? Je leest het in dit artikel!

Dit zijn 12 bizarre elektrische hypercars op een rij!

 

Elektrische rijden kan natuurlijk ook heel erg leuk zijn, nietwaar? Daarom zetten 12 bizarre elektrische hypercars op een rijtje.

 

De EV10daagse duurt nog even voort! Nu zal het geen geheim zijn dat de elektrische auto meer en meer geaccepteerd zal worden. Met name qua uitstoot en efficiency biedt de auto elektrische auto enorme voordelen. Heel erg leuk, allemaal.

Laten we eerlijk zijn, of je nu een elektromotortje of een 1.2 diesel of 1.0 benzine in onder het motorkapje van je B-segment hatchback hebt. Dat maakt gewoonweg niet zoveel uit. Sterker nog, de Peugeot 208 is bijvoorbeeld als EV misschien wel leuker om te rijden dan met de plofmotor.

 

Maar hoe zit het dan met de supercars? Of laten we het meteen heel hoog zoeken: bestaat er zoiets als een categorie bizarre elektrische hypercars? Daarop kunnen wij bevestigend antwoorden. Sterker nog, er komen er telkens meer bij. En we weten allemaal: hoe meer concurrentie, hoe beter het eindproduct.

 

Verder lezen? Klik hier!

 

Interesse in een laadpaal? 

Heeft u een elektrische auto? Maar nog geen laadpaal om hem op te laden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen de verkoop en montage van laadpalen bij particulieren en bedrijven. Maak nu tijdelijk gebruik van onze aanbieding t.w.v. 250 euro op al onze pakketten. Wilt u meer weten over onze prijzen? Dan kunt u uiteraard een offerte bij ons aanvragen waarin wij u meer informatie verschaffen over onze pakketten. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op! Ons team van specialisten staat de hele week voor u klaar. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht!

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Contact met ons opnemen? Klik hier!

 

Benieuwd naar ons assortiment? Klik hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen