Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

10 redenen waarom de PHEV er nog toe doet!

Waarom doet de PHEV er nog toe? Lees het in dit artikel!

We nemen de plug-in hybride onder de loep en kijken naar 10 redenen waarom de PHEV er nog toe doet!

Tijdens de EV 10-daags zou je zeggen dat we strikt elektrische auto’s behandelen, maar niets is minder waar. Uiteraard is er ook nog een tussenstap tussen elektrisch en de verbrandingsmotor. Een auto met een dubbele motor noemen wij (en alle anderen die het bedacht hebben) een hybride.

 

Soorten hybrides:

De ene hybride is de andere niet. Sommige folders en marketingbureau’s kunnen de suggestie wekken dat de ene auto moderner en milieuvriendelijker is dan de andere. Maar dat is zeker niet altijd ook echt het geval. Daarom is het goed om te kijken naar met wat voor hybride je te maken hebt. Grofweg zijn er vier typen hybrides:

Mild hybrid (MHEV)

Verbrandingsmotor geassisteerd door een kleine 12V, 24V of 48V generator. Deze wordt vaak geleverd door de transmissie-leverancier, die zet ‘m namelijk tegen de transmissie aan. Ondersteund bij wegrijden en kan ‘zeilen’ mogelijk maken. Eenvoudige en voordelige methode om auto’s net even wat zuiniger te maken, plus marketingtechnisch voordeel. Want hybride is hybride. Als er puur elektrisch gereden kan worden, is het hooguit een kilometer of twee.
Voorbeelden: Volkswagen Golf TSIe, Mercedes E53 AMG, Alfa Giulia

 

Interesse in een laadpaal?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres hiervoor! Wij verzorgen de verkoop en montage van laadpalen. Wij geven nu tijdelijk 500 euro korting op al onze laadpalen. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Klik dan hier! Wilt u een offerte aanvragen voor meer informatie over onze prijzen? Vraag dan hier een offerte aan. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen