Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Opladen van een Elektrische Auto, Peugeot legt het uit!

Hoe kan je je elektrische auto gemakkelijk opladen? Peugeot legt het voor je uit! Lees hier meer.

Opladen van een Elektrische Auto, Peugeot legt het uit!

In de Peugeot Watt videoserie worden we meegenomen bij het beantwoorden van veelgestelde vragen over elektrisch rijden.

Het SUV segment is populair. Direct met de komst van de vernieuwde 2008 brengt Peugeot een volledig elektrische versie op de markt. De e-2008 combineert het dynamische nieuwe design en de praktische eigenschappen van deze SUV met een volledig elektrische krachtbron. Het accupakket van de e-2008 is 50 kWh groot.

 

 

Een flink accupakket wat zorgt voor een actieradius van 320 km (WLTP) voor de Peugeot e-2008. Naast de capaciteit van het accupakket zijn natuurlijk de laadmogelijkheden ook van belang. Zo kan de e-2008 snelladen met een snelheid van 100 kW. Maar wat betekent dat in de praktijk?

Hoe en waar je jouw elektrische auto gaat opladen zijn belangrijke vragen. In de Peugeot WATT videoserie geeft Yvette samen met de Peugeot Expert Paul antwoord op de meest gestelde vragen rondom elektrische auto’s.

 

Verder lezen in dit artikel? Lees hier verder!

 

Interesse in een laadpaal?

Heeft u een elektrische auto maar nog geen laadpaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen de verkoop en montage van laadpalen. Tijdelijk geven wij nu 500 euro korting op al onze laadpalen. Bent u benieuwd naar onze laadpalen? Bekijk onze productpagina! Hier kunt u zich verder  oriënteren. Wilt u meer informatie over onze prijzen? Vraag dan een offerte bij ons aan! Wij zullen binnen 1 dag reageren met een passend voorstel. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Wij helpen u graag.

 

Offerte aanvragen? Klik dan hier!

 

Contact opnemen met ons? Dat kan hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen