Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Autoblog goes electric: populaire elektrische auto’s in 2021

Welke elektrische auto's worden in 2021 populair? Lees hier verder!

We kijken vooruit naar 2021, wat worden de populaire auto’s volgend jaar?

 

Wat gaan we het komende jaar bovenaan de verkoopstaatjes zien? Dat nemen we door samen met Alexander van Autoblog partner Mobility Service.

De bijtelling gaat natuurlijk omhoog voor elektrische auto’s in 2021. Dus je gaat steeds bewuster kiezen voor een EV en steeds minder vanuit bijtellingsoverwegingen.

 

 

 

Volkswagen en Skoda gaan populair worden volgend jaar met de Skoda Enyaq en de Volkswagen ID.4. Ook de Tesla Model Y zal in het SUV segment mee gaan spelen. Maar wanneer deze leverbaar wordt is nu nog niet duidelijk. Hij wordt sowieso een stuk duurder dan zijn Volkswagen en Skoda SUV concurrenten. Dus qua bijtelling zal hij voor een groter gedeelte boven de 2021 grens van € 40.000 vallen.

Ook de Volvo XC40 zal hoge ogen gaan gooien in het zakelijke segment.

De Top 3 voorspelling voor 2021 van Alex

  1. Skoda Enyaq
  2. Volkswagen ID.3
  3. Tesla Model 3

Wouter heeft ook een voorspelling voor de verkooptoppers EV 2021

  1. Skoda Enyaq
  2. Volvo XC40
  3. Volkswagen ID.3

Verder lezen? Klik dan hier!

 

Interesse in een laadpaal? 

Heeft u interesse in een laadpaal voor uw elektrische auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven tijdelijk 500 euro korting op onze laadpalen. Wilt u een offerte aanvragen voor één van onze laadpalen? Dat kan uiteraard. Wij zullen binnen één dag op uw offerte reageren zodat u snel verder kunt met uw zoektocht naar de ideale laadpaal. Heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op! Ons team van specialisten staat de hele dag voor u klaar. 

 

Offerte aanvragen? Dat kan hier!

 

Contact met ons opnemen? Dat kan hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen