Dura Power

Tijdelijk kunt u gebruik maken van onze aanbieding van 250 euro op onze laadpalen! Klik hier voor meer informatie daarover. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Contact

  • Thuisaccu's zijn over tien jaar geheel ingeburgerd”

    Thuisaccu's zijn over tien jaar tijd geheel ingeburgerd!

    Thuisaccu’s, ze zijn er al in alle soorten en maten. Toch blijft de consument huiverig om ze aan te schaffen. Zal de ‘versobering’ van de salderingsregeling het speelveld veranderen? En zo ja; wat moet je dan als installateur allemaal weten over thuisaccu’s?

    “De belangstelling is groot, maar de verkoop gaat minder hard. We verkopen wekelijks enkele systemen”, vertelt Paul van Deursen. Hij is werkzaam als Business Concept Developer bij Solarclarity, een leverancier van zonne-energiesystemen en accu’s voor thuisopslag.

     

    Geïntereseerd in een thuisaccu?

    Bent u door dit artikel geinteresseerd geraakt in onze thuisaccu's? Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding waarbij u 500 euro korting krijgt op onze thuisaccu's. Vul hier een vrijblijvende offerte in voor meer informatie. Heeft u nog meer vragen? Neem hier dan contact met ons op om u meer duidelijkheid hierover te geven.

    Lees meer...

Al ons nieuws

Breek: géén EV subsidie nieuwe auto in 2021

Geen subsidie voor de nieuwe auto's! Waarom niet? Dat lees je in dit artikel.

Geen subsidie in 2021

 

Het kabinet heeft een besluit genomen. Een opmerkelijke maatregel, want dat betekent dus geen EV subsidie voor 2021.

Het leek zo’n goed idee. Althans, zoals het kabinet het had bedacht. Een jaarlijks potje reserveren voor subsidie op elektrische auto’s. 4.000 euro voor sommige nieuwe elektrische auto’s en maximaal 2.000 euro voor elektrische occasions. Dat potje voor nieuwe EV’s was in enkele dagen voor dit jaar op. Aanvragen werden naar het volgende jaar verschoven.

 

 

Het nadeel is dat het potje voor 2021 al werd aangesproken, terwijl het jaar nog niet eens was begonnen. Sterker nog, de aanvragen liepen zo erg uit de hand dat de pot al begon op te raken voor het jaar zelfs begonnen was. Reden voor staatssecretaris Stientje van Veldhoven om eens goed te kijken naar het beleid. Vandaag is daar een beslissing uit voortgekomen.

 

Aanvraag subsidie stopt

Vanaf 30 oktober is het niet meer mogelijk om subsidie aan te vragen voor een nieuwe EV uit een volgend kalenderjaar. Per 1 november is het alleen nog mogelijk om subsidie aan te vragen voor auto’s waarbij de koop- of leaseovereenkomst in dit kalenderjaar is afgesloten. Daardoor kan niet langer beroep worden gedaan op de doorschuifregeling die nu van kracht is. De doorschuifregeling heeft ervoor gezorgd dat het potje voor 2021 al nagenoeg leeg is. Naar verwachting is de pot voor 2021 op 4 januari op.

 

Verder lezen? Klik hier!

 

Interesse in een laadpaal?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen de verkoop en montage van uw laadpaal. Wij geven nu tijdelijk 500 euro korting op al onze laadpalen. Bent u benieuwd naar ons assortiment in laadpalen? Bekijk dan onze productpagina! Wilt u meer informatie over ons prijzen? Vraag dan een offerte bij ons aan! Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag en sturen u binnen 1 dag een offerte op. Heeft u nog een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerte aanvragen? Klik hier!

 

Contact met ons opnemen? Klik hier!

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Offerte Aanvragen